Vízparti, közvetlen vízparti, vízparti jellegű, vízpart közeli eladó ingatlan a Balatonnál
 
Kód: eladó-vízparti-nyaraló-Balaton-334 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Vízparti jellegű, vadonatúj, minden igényt kielégítő nyaraló eladó

 (Az új nyaraló, meg lett úgy építve, hogy tulajdonosának ne legyen vele gondja, későbbiekben sem.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, Siófokhoz közel, 484 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített, parkosított telken eladó egy új építésű, földszint + emelet kialakítású high-tech Bauhaus nyaraló.

A nyaraló a Balaton vizétől 9,5 méterre van, elé már nem építhetnek, a vízkapcsolat és a Balaton örök látványa (panoráma), ezáltal az értéke, megmarad. Az ingatlan rendelkezik stég-bejáró, illetve 20 m2 nagyságú napozó stég engedéllyel.

Az épületet magasan képzett tervező tervezte és nagy gyakorlattal, jó referenciákkal rendelkező kivitelező építette. A nyaraló sokáig korszerű marad, a beépített anyagok, szerkezetek mindenből a legjobbak.

A vadonatúj nyaralónak fokozott értéknövekedése is van. Az értéknövekedés abból fakad, hogy az adók, az energia,- és üzemanyagárak emelkednek, a lakások építéséhez szükséges anyagok előállítási, szállítási költségei, a ráfordított élőmunkák már nem lesznek olcsóbbak és ezzel párhuzamosan az építési költségek drágábbak lesznek. 

A nyaraló mindenkori tulajdonosa bármikor fürödhet a Balatonban, napozhat a saját stégjén, horgászhat, szörfözhet, tarthat vízi járművet és szabad idejében élvezheti a Balaton nyújtotta élményeket, és gyönyörködhet a Balaton látványában. A nyaraló, az M7-es autópályáról egyszerűen megközelíthető. A képen a nyaraló látható.

elado-ingatlan-balaton

A nyaraló szerkezetei: vasbeton sávalap, főfalak 30 cm vastag Porotherm falazat, válaszfalak 10 cm vastag Porotherm 10 NF kerámia válaszfal tégla, vasbeton födém és lapostető. Külső homlokzati nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek, automata működtetésű műanyag redőnyökkel felszerelve.

Hőszigetelések: tetőfödémen és emeleti teraszoknál 12 - 15 cm Bachl PIR ALU, lábazatnál 10 cm vastag Austrotherm Expert, padlózatban 10 cm Austrotherm ATN100 lépésálló hőszigetelés. Az épület 10 cm vastag külső Dryvit hőszigetelést kap (Austrotherm Grafit + Dryvit rendszer).

Vízszigetelés: Padlószerkezetben 2 réteg modifikált SBS poliészterháló betétes Bauder e KV4. Lapostetőn és az emeleti teraszoknál hegesztett PVC szigetelés. 

A földszint kb. 78,26 m2 alapterületű, melyen felül 31,45 m2-es terasz is megépítésre került. A képen a nyaraló földszinti alaprajzi elrendezése látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép a konyha-, étkező kapcsolatát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A konyhabútorba be van építve a hűtőszekrény, a főzőlap, a villanysütő és a mosogatógép. A képen a modern konyha látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen az egy térben lévő nappali,- étkező,- konyha,- előszoba látszik.

elado-ingatlan-balaton

Minden helyiség nyílászárójára motoros redőny van felszerelve. A kép, a nagy üvegfelülettel megnyitott nappali szobát és a kertkapcsolatos teraszt ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A nappali tolóajtóval kapcsolódik a teraszhoz. A nagy nyílászárók, szinte becsempészik a kertet a lakótérbe. A képen a kb. 20 m2-es árnyékolható terasz látható.

elado-ingatlan-balaton

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. Az egész épület villany energiahordozóra van kialakítva ezért a villany a szokványos 220 Volt mellett, 380 Volt ipari árammal is rendelkezik, 3 x 25 Amper áramerősséggel.

A fűtést és a hűtést az inverteres Mitsubishi klímaegységek biztosítják, a meleg-vizet 2 db villanybojler állítja elő. A burkolatok mindenhol Olasz termékek, a berendezési tárgyak Geberit és Sapho márkájúak. A képen a földszinti vendég illemhely látszik.

elado-ingatlan-balaton

Az emelet kb. 46,62 m2 nettó alapterületű, mely alapterülethez kapcsolódik a kb. 36,31 m2 terasz. A nyaraló össz-szint alapterülete a kettő szint összege, azaz: 124, 88 m2 + 67,76 m2 terasz. A kép az emeleti alaprajzot ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A teraszkorlát üvegből készült, így nincs ami gátolná a kilátást, biztonságos, nem tud rajta a kisgyermek felmászni. Fogja a szelet, mögötte ülve komfortosan érezheti magát az ember.  Emberi erővel, segédeszköz (kalapács) nélkül törhetetlen, de ha mégis kitörne, egyben marad az üvegtábla. Az üvegtáblák élei csiszoltak, nem okoznak sérülést. A képeken az emeleti, Balaton irányába tájolt szoba és a hozzá kapcsolódó napozó terasz látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen az előző szobához közvetlenül kapcsolódó fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC,- bidé) látszik.

elado-ingatlan-balaton

A képen a Balaton irányába tájolt kb. 25 m2-es félig fedett napozó terasz látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Az emeleti két szobához tartozik ez a fürdőszoba (kád,- mosdó,- WC). A képek az egyik szobát és a fürdőszobát ábrázolják.

elado-ingatlan-balaton

A sövénnyel szeparált intim kertben jól érzi magát az ember, van hely a parkoló autóknak és van hely napozni, grillezni. A füvet az automata öntözőrendszer locsolja.

A minimál stílusban, korszerű technológiával, kiváló minőségben megépített vízparti jellegű nyaraló irányára: 189 millió Forint. A vételt követően a nyaraló azonnal birtokba vehető.

Vételi szándékkal rendelkező érdeklődők részére az ingatlan egyeztetett időpontban megtekinthető. Időpont egyeztetéshez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK