Vízparti, közvetlen vízparti, vízparti jellegű, vízpart közeli eladó ingatlan a Balatonnál
 
Kód: eladó-telek-Balaton-147 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Vízparti jellegű építési telek a Balatonnál eladó

(A telken új házat építhet, melyről látszani fog a Balaton.)
 

eladó nyaralóingatlan a Balatonnál, a vízparton

Balaton déli partján, a víztől 45 méterre, teljesen bekerített, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, összközműves építési telek eladó. A telek kb. 23 méter széles és kb. 28 méter mély, a szomszédság jelenléte egyáltalán nem nyomasztó. A telek kapujától 45 méterre, kisforgalmú szabad strand található. Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz és a villany. Gázvezeték van az utcában, szükség esetén beköthető. 

A telekre kétszintes (földszint + tetőtér), 150 m2 össz-szint alapterületű, egyéni ízlésű és kialakítású épület építhető. A telek csendes, ritka, reálértékben növekvő helyen található. Az elkészült házból látszani fog a Balaton. Tarthat csónakot, szörföt, horgászhat és bármikor élvezheti a Balaton nyújtotta élményeket.

Miért érdemes építési telekre új házat építeni?

Az üres építési telekre, saját igényeit kielégítő, olyan új házat építhet, hosszú élettartamú anyagokkal, szerkezetekkel, tartósan divatos ízléses formával, színekkel amilyent mindig is szeretett volna. Ezzel szemben, ha egy régi házat felújít az mindig is felújított marad, még akkor is, ha 10 év múlva eladásra kerül. 

Az egyik legfontosabb érv az új ház építésénél a szerkezetek élettartama, mivel egy 20 év múlva esedékes felújításkor a bontás szóba sem kerül, nem úgy, mint egy felújított ház második felújításánál.

A vízparti jellegű telek irányára: 60 millió Ft. Minden további információért irodámat szíveskedjék felkeresni, bemutatom a telket. Jövetele előtt szíveskedjen felhívni a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK