Vízparti, közvetlen vízparti, vízparti jellegű, vízpart közeli eladó ingatlan a Balatonnál
 
Kód: eladó-Balaton-vízparti-nyaraló-371 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Új építésű, modern ház a vízparton, saját stéggel eladó

(Nekünk a Balaton a riviéra. Most, hogy a kormány fejleszti a balatoni idegenforgalmat és milliárdokat költ a Balatonra, érdemes ingatlant vásárolni a Balatonnál.)
 

elado-ingatlan-balaton

A Kormány többmilliárdos fejlesztéseket hajt végre a Balatonnál. A Balaton, a második legkeresettebb célpontja a hazai és külföldi turistáknak. Az idegenforgalmi fejlesztések, emelik a balatoni vendégéjszakák darabszámát, 

Balaton déli partján, a Balaton vizétől kb. 13 méterre, 450 m2 nagyságú használatában megosztott, szeparált, vízparti jellegű telken eladó egy újépítésű, kétszintes, modern stílusú nyaraló.

A ház elé már nem építhetnek, így a balatoni panoráma és a vízkapcsolat, vagyis az érték, távlatban is megmarad. Az új nyaraló, a gondoktól mentes használat mellett, sokáig modern marad.

Tulajdonos a Balaton használatában korlátozva nincs, a kapun kimenve, a saját stégjén napozhat, vízre tudja tenni csónakját, akkor horgászhat, szörfözhet, amikor csak akar.

Könnyen és gyakran töltheti itt idejét, az ingatlan, az M7-es autópályáról, vagy vonattal is, egyszerűen megközelíthető. Az elvehetetlen panorámájú nyaralóból mindenkor élvezheti a Balaton látványát.

elado-ingatlan-balaton

A nyaralót tulajdonosa 2012 évben építtette családja számára, jó referenciákkal rendelkező tervező és kivitelező társasággal. Az építés során a legmodernebb anyagok kerültek beépítésre. Az épület, a tervezés során földrengésre is méretezve lett.

Szerkezetek: kútalapozás, 38 cm vastag téglafalazat, vasbeton födémek. A lapostető 22 cm vastag Hungarocell szigetelése felett PVC szigetelés került, mely tökéletes vízzárást biztosít. A külső főfalakra a pótlólagos hővédelem érdekében 10 cm vastag grafitos hőszigetelő rendszer került. Nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek szúnyoghálókkal és belülről zárható hőszigetelt fa spalettákkal ellátva.

A nagyobb társaság elhelyezésére alkalmas terasz kb. 32 m2-es, ahol vízcsap és konnektor is van, így nem kell mindig bemenni a házba, ha bármelyikre szükség van. A képen a nappali,- konyha,- étkező látszik a Balatonra tájolt terasz ajtókkal.

elado-ingatlan-balaton

A földszint kb. 70 m2 alapterületű, melyben előtér, nappali,- konyha,- étkező, tároló, főzőkonyha, kamra, illemhely és fürdőszoba  található. A nappali meghitt hangulatát a kandalló biztosítja. Ez az öntöttvas anyagú, vízteres kandalló biztosítja a padló- és radiátoros fűtést.

Az emeletre felvezető lépcső és az ajtók mind cseresznyefából készültek. Itt a nappaliban felszerelésre került egy inverteres klíma készülék. A képen a nappali látható a másik irányból.

elado-ingatlan-balaton

Ez a konyha kávé,- teafőzésre, ételmelegítésre kiválóan alkalmas, illetve a rövid időre érkező vendégek megkínálására. Szerencsére a nagyobb főzések a nyaraló hátsó részében lévő nagyméretű, minden háztartási géppel felszerelt konyhában történnek. A kép az étkezőt ábrázolja a konyha résszel.

elado-ingatlan-balaton

A képen a földszinti fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó-WC) látható.

elado-ingatlan-balaton

A képen a külön helyiségben lévő illemhely (mosdó,- WC,- Bidé) látszik.

elado-ingatlan-balaton

A hátsó teraszról is megközelíthető konyhában minden háztartási gép a rendelkezésre áll a finom ételek elkészítéséhez: 5 égős beépített gázfőző, szagelszívó, villanysütő, mosogatógép és hűtőszekrény, valamint kettő mosógép is itt kapott helyet. A kép a konyhát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

Az emelet kb. 50 m2 alapterületű, melyben lépcsőház, közlekedő, három szoba és kettő fürdőszoba került kialakításra. Mindegyik szobából kijárat van az épületet körbe ölelő erkélyre. A közlekedőben felszerelésre került egy klíma készülék.

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany (220 Volt háztartási és 380 Volt ipari áram 3 x 16 Amper áramerősséggel) és a szennyvízcsatorna. Komoly riasztórendszer is kiépítésre került. Használati melegvíz mindig rendelkezésre áll, ugyanis van egy 500 literes melegvíztároló.

A kert parkosított, a növények öntözését az ásott kút vize biztosítja az automata öntözőrendszerrel, illetve van egy külön locsolóvíz mérő óra is. Két szobából panorámás kilátás nyílik a tóra.

elado-ingatlan-balaton

 A szobákból a saját stéget és a túlpartot is lehet látni.

elado-ingatlan-balaton

A kép, az emeleti egyik fürdőszobát ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

 A képen a kert felé néző szoba látható az erkély kijárattal.

A korszerű technológiával megépített vízparti jellegű nyaraló irányára 160 millió Forint. Az ingatlan egyeztetett időpontban megtekinthető. Időpont egyeztetéshez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK