Vízparti, közvetlen vízparti, vízparti jellegű, vízpart közeli eladó ingatlan a Balatonnál
 
Kód: eladó-közvetlen-vízparti-nyaraló-Balaton-346 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Saját vízparti ingatlanában pihenheti ki fáradalmait a Balatonnál

(Vitorlázás, csónakázás, horgászat családtagokkal, barátokkal. Mert Ön, megérdemli.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton északi partján, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített 800 m2 térmértékű építési telek, 21 m partszélességgel eladó. A telek elhanyagolt, a Balatonnal határos részét fel kell tölteni.

A telek előtt kb. 73 méter ősnádas található, a vízkapcsolat megoldható. Az utcában minden közmű a rendelkezésre áll. A telekre a víz, a villany és a szennyvízcsatorna be van vezetve, gáz bevezethető.

A területen törvényesen meglévő, bejegyzett, gazdasági épület található, melynek külmérete 8 m x 5 m, amit tulajdonosa nyaralás céljára használt. A gazdasági épület jogi alap arra, hogy felújítás címén felújítsa, de semmiképpen nincs útjában egy később felépítendő komoly épületnek, melyre a Rendezési Terv lehetőséget ad. Övezeti besorolása: Üh-1, szabadon álló, 10 % beépíthetőség, 4,5 méter építménymagasság.

A telek csendes, nyugodt helyen van, jó lehetőség arra, hogy a fárasztó munkáját követően rendszeresen itt kapcsolódjon ki, lesz helye az autójának a telken belül, tarthat vízi járművet, saját stéget és horgászhat kedvére.

A közvetlen vízkapcsolattal rendelkező ingatlan irányára: 150 millió Forint. Minden további információért és a megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK