Vízparti, közvetlen vízparti, vízparti jellegű, vízpart közeli eladó ingatlan a Balatonnál
 
Kód: La-335 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )
Két lakrészes lakás a Balatonnál, a vízparton eladó
(A vízparti lakás, felhőtlen kikapcsolódást biztosít télen, nyáron!)
 

Elado-vizparti-tartashaz-lakas-nyaralo-Balaton-deli-part-elso-emelet-liftes

Balaton déli partján, vízparti lakóparkban lévő társasház első emeletén, 3 szobás erkélyes öröklakás, tárolóval és 2 db kizárólagos használatú felszíni, fedett gépkocsi beállóval eladó.

A társasháznak, saját, bekerített, 9043 m2 bekerített földje van. Ilyenkor a Vevőnek meg kell venni a lakóparki földterület, lakásra jutó részét is. A lakáshoz tartozó közös tulajdon 137,4 m2 osztatlan közös teleknek felel meg melynek árát a vételár tartalmazza. 

A lakás kiválóan alkalmas olyan családnak, akinek fontos a víz melletti rendszeres kikapcsolódás, valamint az, hogy a kevés idejét tényleges pihenéssel tölthesse. A mindenkori tulajdonosnak nincs gondja semmire.

A kb. 63,70 m2-es lakás különleges adottsága, hogy két külön bejáratú lakrészből, külön-külön fürdőszobákkal rendelkezik, így két család, egymás zavarása nélkül használhatja a lakásokat. Minden szoba erkély kapcsolatos. Az erkély 10,58 m2 alapterületű. Az erkély fél alapterületével a lakás 68,99 m2.

Az egyik lakrész 1 szobás lakásként, a másik lakrész 2 szobás lakásként használható. A társasági élet végeztével a mindenki elvonulhat a saját külön szeparált lakrészébe. Mindegyik szobából ki lehet menni az erkélyre, ahonnan a szép kertet és a Balatont lehet látni.

Nincs üzemzavar, nincs épületfenntartás és nem kell a terület kaszálásával sem bajlódnia, ha nő a fű. A társasházban állandó porta-, takarító- és gondnoki szolgálat működik, valamint házi-telefon és lift szolgálja az itt pihenők kényelmét. A közelben vannak éttermek és bevásárlási lehetőségek.

Az utcában közlekedik a helyijáratos autóbusz is. A telekre gyalogosan és gépkocsival az automatizált kapukon lehet bemenni. A képen a társasház bekerített parkja látható, a kertkapun kilépve már fürödhet is a Balatonban.

Elado-vizparti-tartashaz-lakas-nyaralo-Balaton-deli-part-elso-emelet-liftes

A képen a lakás alaprajzi beosztása látszik. A 2 külön-bejáratú lakrész, a belső ajtók zárásával, vagy nyitásával, továbbá a bejárat zárásával 1 szobás, 2 szobás, 3 szobás lakássá variálható, az igénytől függően.

Elado-vizparti-tartashaz-lakas-nyaralo-Balaton-deli-part-elso-emelet-liftes  Elado-vizparti-tartashaz-lakas-nyaralo-Balaton-deli-part-elso-emelet-liftes

A képek a kb. 15,85 m2-es szobát ábrázolják jobbra a konyhával, balra a szobákkal. Minden szobából kijárat van az erkélyre.

Elado-vizparti-tartashaz-lakas-nyaralo-Balaton-deli-part-elso-emelet-liftes

A konyhabútorba beépítésre került a kerámialapos főzőlap, a szagelszívó és a hűtőszekrény. A képen a konyha látható, itt lehet étkezni is.

Elado-vizparti-tartashaz-lakas-nyaralo-Balaton-deli-part-elso-emelet-liftes

A lakás fűtése, hűtése a kiépített fan-coil rendszerről működik. Télen, fűtési időszakban a hagyományos kazán által termelt melegvíz kering át a fan-coil berendezéseken, ezáltal fűtenek, nyáron, amikor a szobák hűtésére van igény, akkor a központi folyadékhűtő által előállított hideg víz áramlik a rendszerben, ezáltal a készülékek hűtenek.

A lakások elhelyezkedése olyan, hogy csak a délelőtti nap süt be, ezáltal a helyiségek délutánra hűvösek maradnak, így a nyári kánikulában is jól lehet aludni. A képen a kb. 13,94 m2-es középső szoba látható, ehhez a szobához kapcsolódik a kb. 5,73 m2-es gardrób.

Elado-vizparti-tartashaz-lakas-nyaralo-Balaton-deli-part-elso-emelet-liftes

A kép az 1. lakrészhez tartozó fürdőszobát ábrázolja.

Elado-vizparti-tartashaz-lakas-nyaralo-Balaton-deli-part-elso-emelet-liftes

A nyílászárók hőszigetelt kivitelű műanyag szerkezetek, szúnyoghálókkal és szalagfüggönyökkel felszerelt tolóajtók. A képen a kb. 16,42 m2-es szoba látható.

Elado-vizparti-tartashaz-lakas-nyaralo-Balaton-deli-part-elso-emelet-liftes

A képen a 2. lakrészhez tartozó fürdőszoba látszik.

A nagyobb családok, vagy barátok részére kényelmesen és szeparáltan használható vízparti lakás vételára a hozzátartozó, zárt lakóparki földterülettel és 2 db kizárólagos használatú felszíni parkolóval: 43,2 millió Forint.

Ezt a 3 szobás apartmant átlagosan számolva 4 - 5 fő részére, napi 40 - 50 ezer Forintért ki lehet adni. Három hónap alatt 3,6 - 4,5 millió Ft. 10 év alatt megtérül. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK