Vízparti, közvetlen vízparti, vízparti jellegű, vízpart közeli eladó ingatlan a Balatonnál
 
Kód: eladó-lakóház-Balaton-537 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Itt tartózkodása során sok örömben, vidámságban lesz része

(Kék víz, fehér vitorlák, színes szörfdeszkák, bikinis lányok látványában gyönyörködhet nyaranta Zamárdiban.)
 

elado-ingatlan-balaton

Zamárdiban, a szabad-strandtól kb. 200 méterre, kétszintes csinos lakóház, kb. 100 négyszögöles telekkel eladó. A lakóház kétszintes, földszint és emelet került megépítésre, összesen: kb. 129 m2 alapterülettel. Helyiségek: nappali,- konyha,- étkező, három szoba, lépcső, közlekedő, kettő fürdőszoba, tároló, erkély és teraszok.

A házba igényes és minőségi anyagok kerültek beépítésre.  Minden közmű be van vezetve. A lakóház télen-nyáron használható, ki van építve a radiátoros központi fűtés.

A lakóház megvételével hosszú évekre megoldja saját és gyermekei balatoni nyaralásait, ráadásul egy olyan befogadó közegben, amely szerintem,  az egész Balaton körül egyedülálló. 

A házról készült képek és alaprajzok, a virtuális katalógusunkban, személyes találkozáskor megtekinthetők. A vízpart közeli családi ház irányára: 114 millió Forint. Az ingatlan egyeztetett időpontban megtekinthető. Időpont egyeztetéshez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK