Vízparti, közvetlen vízparti, vízparti jellegű, vízpart közeli eladó ingatlan a Balatonnál
 
Kód: eladó-vízparti-lakóház-Balaton-564 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Ház a vízparton, melynek megvétele, főnyeremény

(A szabad strandtól 10 méterre lévő két lakrészes ikerház-rész jól kihasználható strandolás és a nyári kiadhatóság szempontjából.)
 

elado-ingatlan-balaton

A Balaton déli partjának, egyik kedvelt üdülő településén, a szabad strand vizétől 10 méterre, külön-bejáratú, szeparált, használatában megosztott, teljesen bekerített ikerház-rész, külön közművekkel, 386 m2 térmértékű, kizárólagos használatú telekhányaddal eladó.

Ne legyenek fenntartásai, kifogásai, előítéletei az ikerházzal szemben. Az ikerház megvételével, elővételi jogosultságot szerez az ikerház másik felének későbbi időpontban történő megvásárlására. Gyakorlatilag parti ingatlanhoz juthat, 2 lépésben.

A kb. 770 méter hosszú, szabadon megközelíthető vízpart nem zsúfolt, nem kell fizetni a strandbelépőért, a Balaton vizéhez könnyen hozzá lehet férni. A település idegenforgalmi szempontból fejlett, ki van építve minden, ami a pihenő vendégek kiszolgálására elengedhetetlen. A háztól a személyhajó kikötő kb. 600 méter, a mélymerülésű vitorlás hajókikötő kb. 400 méter távolságra van.

Általánosságban elmondható, hogy a nyaralóközönség előnynek tekinti a vízpart közelségét, mert nem kell különösebb erőfeszítést tenniük ahhoz, hogy a vizet elérjék, nem kell autózniuk, nincs gondjuk a parkolásra, nem kell a strandoláshoz szükséges dolgokat cipelniük.

Ezen túlmenően, bármikor fürödhetnek, tarthatnak csónakot, szörföt, kajakot, kenut, gumicsónakot, alacsony merülésű kishajót. Ez az adottság főnyeremény, megtérül a nyaralás minőségében és az ilyen jellegű ingatlanokat lehet hosszabb ideig jövedelmezően kiadni.

elado-ingatlan-balaton

Az ikerház-rész, 2 külön-bejáratú lakást tartalmaz teraszokkal, erkélyekkel. Az egyik a földszinten, míg a másik a tetőtérben található. Mindkettőben nappali, hálószobák, fürdőszoba és konyha található. A képen a földszinti konyha látható.

elado-ingatlan-balaton

A külön bejáratos földszint helyiségei: közlekedő, illemhely, fürdőszoba, konyha,- étkező,- nappali és három hálószoba. A nappaliból kijárat van a Balaton irányába tájolt fedett teraszra. Fűtési lehetőség ezen a szinten a nappaliban és az egyik szobában gázkonvektorokkal biztosított.

A külső megközelítésű, külön bejáratos tetőtér helyiségei: konyha,- étkező,- nappali, folyosó, három hálószoba, illemhely és fürdőszoba. Ezen a szinten három erkély van. Fűtést a nappaliban és az egyik szobában egy-egy gázkonvektorral oldották meg.

A fiatal épület (2000 évben építették) össz-szint alapterülete a két szinten kb. 112 m2. Épületszerkezetek: vasbeton gerendarács alap, hő technikailag megfelelő téglafalak,- nyílászárók, vasbeton födém, áthidalók, fatetőszerkezet, lemezfedés. A képen szintén a földszinti konyha látszik a nappali felőli átadó ablakból nézve.

elado-ingatlan-balaton

A kép a földszinti étkezőt ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen az egyik földszinti fűthető szoba látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

Közművek: vezetékes ivóvíz, villany, vezetékes földgáz és szennyvízcsatorna. Melegvizet a gázbojler állítja elő. A képeken a földszinti fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- Bidé) és a külön illemhely látszik.

elado-ingatlan-balaton

A kép a tetőtéri nappali,- étkezőt ábrázolja, ahonnan ki lehet menni a fedett erkélyre.

elado-ingatlan-balaton

A képen a tetőtéri konyha látható, mely egy térben van a nappali,- étkezővel.

elado-ingatlan-balaton

A kép az egyik tetőtéri fűthető szobában készült.

elado-ingatlan-balaton

A képen a tetőtéri fürdőszoba (zuhanyozó,- mosdó,- WC,- Bidé) látszik.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képeken a tetőtéri további szobák látszanak az erkély kijáratokkal.

Ebben a vízparti jellegű házban együtt nyaralhat a család apraja-nagyja, hiszen van hely, elfér mindenki. A ház befektetési értékkel is bír, hiszen jól ki lehet adni a nyári szezonban a fizető vendégek részére.

A karbantartott állapotú, 2 nappali + 6 hálószobás, vízközeli ikerház-rész irányára: 75 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK