Vízparti, közvetlen vízparti, vízparti jellegű, vízpart közeli eladó ingatlan a Balatonnál
 
Kód: eladó-nyaraló-Balaton-337 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Hangulatos nosztalgia nyaraló, a vízparton eladó

(Az 50 éves Bauhaus nyaraló, egy vidám korszak, a hatvanas évek hangulatával, 4 fő nyaralását, pihenését biztosítja.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján Balatonvilágoson, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, 506 m2 nagyságú, bekerített telken eladó egy vízparti jellegű, hangulatos, nosztalgia nyaraló, mely a Balaton vizétől kb. 5 méterre található. A nyaraló elé már nem építhetnek, így annak vízparti jellege a távlatban is megmarad.

A vízpart közelsége lehetővé teszi a Balaton vízének használatát. Tarthat vízijárművet, bármikor fürödhet, csónakázhat, szörfözhet, nem kell cuccozni, nem kell ételt-italt vinni a strandoláshoz. A képen a nyaraló és a Balaton viszonya látható.

elado-ingatlan-balaton

A nyaralót, könnyű megközelíteni autóval az M7-es autópályáról és tömegközlekedési eszközökkel, járművel, vonattal, autóbusszal is. A nyaraló aszfaltos utcában van, környezetében jellemzően nyaralóépületek találhatók.

A földszintes nyaraló a ’60-as évek végén épült az akkori kornak megfelelő anyagokból, berendezési tárgyakkal, melyek jelenleg is működőképesek és használhatók. A permi vörös homokkővel díszített, hangulatos nyaralót a település híres, kiváló kőműves mestere, Vörös István építette. Felismerhető a keze nyoma a kőmunkán. 

A nyaralón, szinte mindent meg kell csináltatni, az elmúlt 50 év, nem telt el rajta nyomtalanul, de a teherhordó szerkezetei épek, és ha csak annyi baja van, mint amennyi látszik, akkor az építése, nagyon jól sikerült. Ismerve Balatonvilágost és a Balaton parti településeket, ez az egy van belőle.

Elsősorban olyan Vevőt várunk, aki nem bontásban gondolkodik, hanem abban, hogy megtartja a nyaralót,- méreteit,- stílusjegyeit, felújítja az épület vezetékrendszerét, nyílászáróit, burkolatait, visszaállítja az épületet eredeti pompájára, élvezi a Balatont,- a hatvanas évek hangulatát, azzal a tudattal, hogy megőriz egy emléket a múltból, a jövő nemzedékének.  

A telek nem nagy, a fűnyírást rövid idő alatt el lehet végezni, van hely bográcsozásra és a gyermekeknek is van hely futkosni, labdázni. Autókkal a telken lehet parkolni. A telket terheli a hátsó szomszéd átjárási szolgalmi joga, amely egyáltalán nem zavaró, hiszen pont ott van ahol a nyaraló autós bejárata is található, a telek sarkában. A képen a nyaraló látszik a fák árnyékában.

elado-ingatlan-balaton

A kb. 39,42 m2 alapterületű nyaraló helyiségei: zárt veranda, közlekedő, kettő szoba, főzőfülke, illemhely és fürdőszoba. Ezen alapterületen felül csatlakozik az épülethez a kb. 5,44 m2 alapterületű fedett terasz. A kép a nyaraló alaprajzi elrendezését ábrázolja.

elado-ingatlan-balaton

A képen az üvegezett, zárt veranda látható.

elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A szobák parkettásak, a többi helyiség járólapos. A képek a szobákban készültek.

elado-ingatlan-balaton

Be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. Vezetékes földgáz van az utcában, szükség esetén bevezethető. A használati melegvizet villanybojler állítja elő. A képen a fürdőszoba látszik.

elado-ingatlan-balaton

A képen a főzőfülke látható.

elado-ingatlan-balaton

A nyaralótól különálló építményként épült meg a kert végében, a téglafalazatú kb. 6,96 m x 3,94 m külméretű csónaktároló. A vízparti jellegű balatoni nyaraló irányára: 50 millió Forint. Ez megfelel a helyben szokásos telekáraknak kb. 100 ezer Ft/m2. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK