Vízparti, közvetlen vízparti, vízparti jellegű, vízpart közeli eladó ingatlan a Balatonnál
 
Kód: eladó-vizparti-nyaraló-Balaton-360 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Gyermekbarát nyaraló, a vízparton eladó

(Gyermekei boldogan használnák a részükre megépítendő játszószereket és élveznék a Balatont.)
 
elado-ingatlan-balaton
 

Balaton déli partján, Budapesthez közel, eladó egy teljesen bekerített, 1900 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, vízparti telek, rajta használható felújítható nyaralóval. 

A Balaton vizétől 19 méterre lévő ingatlan semmiben nem korlátozza használóját, úgy nyaralhat itt gyermekeivel, mintha csak közvetlen vízparti ingatlana lenne. A meder az ingatlan előtt tiszta és homokos, lassan mélyülő, ezért kisgyermekes családnak kiváló.

A telek kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy a gyermekek és szüleik jól érezzék magukat. Játszóház, mászókötél kötéllétra, homokozó, hintaállvány, csúszda, trambulin, sátor, mérleghinta, körforgó, egyensúlyozók, mászóka és még sok más játék elhelyezésére van lehetőség. A nagy zöld gyepen naphosszat futkoshatnak, labdázhatnak a kicsik.

A szülők sem maradhatnak ki a jóból, van hely bőven csónak, vízi bicikli, szörf elhelyezésére. A kert szegletébe lehet építeni egy praktikus kültéri konyhát, amely élvezetes lesz a családunk számára éveken keresztül és meghívhatjuk barátainkat is egy-egy hétvégére, közös bográcsozásra, grillezésekre.

A nyaraló külső befoglaló mérete 6,55 m x 8,16 méter. A kb. 50 m2-es nyaralóban van 2 lakószoba főzősarokkal, 2 hálószoba és 2 fürdőszoba, valamint egy nagyméretű fedett terasz. Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. Gázvezeték van az utcában, szükség esetén bevezethető.

A gyermekbarát cél megvalósítására alkalmas vízparti jellegű balatoni nyaraló irányára 170 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK