Vízparti, közvetlen vízparti, vízparti jellegű, vízpart közeli eladó ingatlan a Balatonnál
 
Kód: eladó-telek-Balaton-169 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Építési telek a vízparton, a Balatonnál eladó

(Egyedi igényeinek megfelelő új házat vagy nyaralót építhet és gond nélkül nyaralhat családjával.)
 
 Elado-balatoni-vizparti-epitesi-telek-nyaralo-haz-balaton
 
Balatonnál, a vízparton, eladó egy 1515 m2 térmértékű bekerített telek, rajta a ’70-es években épült tégla nyaralóval. Az épület korának megfelelő állapotú. Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. Gázvezeték van az utcában, szükség esetén bevezethető.
 
A Balaton medre az ingatlan előtt tiszta és homokos, lassan mélyülő ezért, a kisgyermekes családok is előszeretettel használhatják. De megtalálják számításukat a kishajó,- csónak,- vízi bicikli,- szörf,- svertes vitorlás hajó tulajdonosok is.
 
A vízparton lévő telek, új ház építésére alkalmas. A Helyi Építésügyi Szabályzat szerint az övezeti besorolása Üh-3, 10 % beépíthetőséggel üdülőépületet vagy lakóházat lehet építeni szabadon állóan, 4,5 méter építménymagassággal. 
 
Az ingatlan irányára 88 millió Forint. Minden további információt személyes találkozáskor adok, amikor is megmutatom az ingatlant. A megtekintési időpont egyeztetéséhez szíveskedjék felhívni az értékesítéssel megbízott Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!
Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK