Vízparti ingatlanok, közvetlen vízparti, vízparti jellegű, vízpart közeli ingatlanok
 
Kód: eladó-közvetlen-vizparti-lakóház-Balaton-580 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Eladó lakóház, 22 méter széles közvetlen vízparttal, saját stéggel

(Élményteli napok a vízparton a családdal.)
 

elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, 1195 m2 térmértékű közvetlen vízparti telken eladó egy kétszintes családi lakóház. A telek 22 méter szélességben csatlakozik közvetlenül a Balaton medréhez.

A telek előtt kb. 50 méter mélységű, kezelhető nádas található, melynek végében van a kizárólagos használatú saját stég. 

Az ingatlannak csak egy közvetlen szomszédja van, a másik szomszéd a Balaton. A családi ház 1994 évben épült tégla falazattal, Bramac betoncseréppel fedetten. A tujákkal körbeültetett kertben van egy polikarbonát fedésű medence és kerti sütögető, grillező. Autókkal az udvarban lehet parkolni.

Közművek: vezetékes ivóvíz, villany, szennyvízcsatorna, vezetékes földgáz. Riasztó, video kaputelefon van. Az épületben ki van építve a radiátoros központi fűtés, a földszinten van egy épített cserépkályha.

A földszint helyiségei: előszoba, nappali,- konyha,- étkező, kamra, közlekedő, hálószoba, fürdőszoba és illemhely. A nappalihoz kapcsolódik a nagyméretű fedett, kertkapcsolatos terasz.

A tetőtér helyiségei: társalgó,- teakonyha, 4 hálószoba, gardrób és 2 fürdőszoba. A társalgóból és az egyik szobából kijárat van a Balaton irányába tájolt erkélyre.

A két szint összesen kb. 195 m2 alapterületű.

Ha megteheti, élvezze sajátjában a közvetlen vízpart örömeit. Fő, hogy jól érezze magát Ön és családja. A közvetlen vízparti családi ház irányára 194 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
PARTNEREINK