Vízparti, közvetlen vízparti, vízparti jellegű, vízpart közeli eladó ingatlan a Balatonnál
 
Kód: La-275 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Eladó lakás Siófokon, a Balaton parton

(Ebben az eladó, siófoki vízparti lakásban, igazi pihenéssel töltheti a szabadidejét.)
 

 Eladó-közvetlen-vízparti-lakás-elado

A kép illusztráció.

Siófok üdülőövezetében a kilométer hosszú szabad strandon lévő modern társasházban eladó az ötödik emeleten lévő 1 + félszobás 41 m2-es lakás 3 m2-es erkéllyel. A közelben vannak éttermek, cukrászdák, butikok, több élelmiszerbolt és egyéb szolgáltatók.

A lakás főbejárati ajtaján belépve az előtérbe érkezünk, innen jobbra nyílik a konyha, balra a fürdőszoba, egyenesen tovább haladva az egy térben lévő nappali,- étkező részben jutunk, melyből nyílik a hálószoba. A nappaliból közvetlen kijárat van az erkélyre.

A nappali és a hálószoba padlóburkolatai laminált parkettás a többi helyiség mázas kerámia lap burkolatú. A házközponti fűtésű lakás radiátoros fűtésű. A fűtési költség hőmennyiségmérő alapján kerül elszámolásra.

A társasház dolgait a közös képviselő intézi, így itt Önnek csak pihenni kell. A vízparton lévő lakás vételára: 36,7 millió Forint. A lakás előre egyeztetett időpontban megtekinthető. Az időpont egyeztetéséhez hívja irodánkat a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK