Vízparti, közvetlen vízparti, vízparti jellegű, vízpart közeli eladó ingatlan a Balatonnál
 
Kód: eladó-közvetlen-vízparti-telek-Balaton-192 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Biztonságos befektetés a Balatonon, közvetlen vízparti telek eladó

(Nem kell itt kérdezni semmit, csak tessék hozni a pénzt!)
 

elado-ingatlan-balaton 

Közvetlen vízparti, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített telek eladó. A kb. 180 négszögöles telekre be van vezetve a szennyvízcsatorna, a villany és a vezetékes ivóvíz. Az ingatlan megvásárlásával lehetősége nyílik arra, hogy a telket beparkosítsa, lakókocsit,- sátrat helyezzen el, stéget építsen, itt tárolhassa vitorlás kishajóját,- csónakját, itt parkolhasson autójával, strandolhasson, fürödhessen, horgászhasson, gyönyörködhessen a Balaton látványában.

A közvetlen vízparti telkeknek az ára folyamatosan emelkedik a növekvő keresletnek és a hiánynak megfelelően, jelenleg is többen vennének, mint akik kínálnak. A telekre 130 m2 lakóház építhető, de építkezni nem kötelező. Lehet így is használni egy pár évig, ahogy van. Pár év múlva jobb áron eladjuk. Az ingatlan irányára: 120 millió Ft. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK