Vízparti, közvetlen vízparti, vízparti jellegű, vízpart közeli eladó ingatlan a Balatonnál
 
Kód: eladó-telek-Balaton-146 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Befektetési lehetőség. Frekventált helyen építési telek a Balaton déli partján eladó

(Új házat építhet családjának, vagy négylakásos társasházat, üzletekkel.)
 

 Idegenforgalom-befektetés-Balaton-telek-elado-strandkozeli-hajo

Balaton déli partján, idegenforgalmi szempontból frekventált helyen, a strandra és a hajóállomásra vezető utcában eladó lett egy befektetésre alkalmas 195 nöl-es összközműves telek ingatlan. A szabad strand kb. 230 méter távolságra van.

A telek utcaforinti szélessége 19 méter, övezeti besorolása Lke-3 kertvárosias lakóterület, ami azt jelenti, hogy a telekre oldalhatáron állóan, 30 % beépíthetőséggel, 5 méter építménymagassággal lehet önálló, vagy egy épülettömbben lévő négylakásos társasházat építeni, utca felől két üzlethelyiséggel.

A telek elhelyezkedése olyan, hogy itt járnak el előtte az emberek a strandra és a kikötőbe, így indokolt az üzlethelyiség (fagylaltozó, strandcikk, horgászbolt) kialakítása. A telek összközműves, teljesen bekerített. A telken jelenleg egy bontandó épület áll.

Az idegenforgalmi szempontból értékes helyen lévő telek irányára 36 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK