Vízparti, közvetlen vízparti, vízparti jellegű, vízpart közeli eladó ingatlan a Balatonnál
 
Kód: eladó-nyaraló-Balaton-306 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balatoni nyaraló, strandra nyíló kapuval eladó

(Úgy használhatja ezt a nyaralót, mintha csak vízparti nyaralója lenne.)
 

 Elado-vizparti-nyaralo-haz-telek-Balaton-strand-hajo-csonak

Balaton déli partján, Siófok térségében a vízparton, 1515 m2 telken eladó egy felújítható nyaraló. A kertből a kiskapun közvetlenül ki tud menni a szabad strandra, onnan pedig pár lépés után már fürödhet is a Balatonban. Nem kell csomagolni, utazni, nem kell parkolóhelyet keresni autójának és nem kell drága strandbelépőt fizetni. Tarthat csónakot, szörföt és kedvére horgászhat.

A kb. 45 m2 alapterületű nyaralóban szoba, konyha, közlekedő és fürdőszoba került kialakításra. Az ingatlanba minden közmű be van vezetve.

A vízparti jellegű nyaraló megvételével hosszú távon megoldhatja családja balatoni nyaralásait. Az ingatlan irányára 85 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéshez legyen szíves felhívni engem Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK