Vízparti, közvetlen vízparti, vízparti jellegű, vízpart közeli eladó ingatlan a Balatonnál
 
Kód: eladó-közvetlen-vízparti-nyaraló-Balaton-330 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

Balaton déli partján, közvetlen vízparti telek, faházas nyaralóval eladó

(Nyári vakáció, pihenés, kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak a Balatonnál.)
 
elado-ingatlan-balaton
 

Balaton déli partján, Siófokhoz közel, 885 m2 térmértékű, közvetlen vízparti telek, faházas nyaralóval eladó. A telek kb. 16 méter szélességben közvetlenül csatlakozik a Balaton medréhez. A meder előtt nem nyílt víz van, hanem kb. 160 méter mélységű nádas található. A vízkapcsolat megoldható. A nádastól nem kell félni, hozzátartozik a Balatonhoz, ugyanúgy mint a fa az erdőhöz.

A nádas és élővilága kizárja, hogy itt sétány legyen, ugyanakkor a nádas, védelmet nyújt a hullámverés és a jégzajlás ellen. A Rendezési Terven a telek elé nincs sétány betervezve, az ingatlan jogtiszta.

A nyári szünidőt biztosan örömmel töltenék itt a kisgyermekek szüleikkel, nagyszüleikkel, de nagyobbak is feltalálnák magukat a haverok társaságában. Bármikor élvezhetik a Balaton nyújtotta lehetőségeket: fürdés, szörfözés, csónakázás, horgászás. A kert alkalmas arra, hogy a szabadban közösen főzzenek, bográcsozzanak, grillezzenek.

elado-ingatlan-balaton
 

A kb. 40 m2 nagyságú faház olyan amilyen, lehet, hogy már lejárt az ideje, de még használható. Van benne előtér, főzőfülke, fürdőszoba (zuhanyozó-mosdó-WC), lakószoba, a padlástérben pici előtér és két hálófülke. A faház mindkét felén van egy-egy terasz. Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna.

A ritkaságszámba menő telek az, ami igazán értékes. Új nyaraló építése esetén a telket 20 % mértékig lehet beépíteni szabadon állóan, 4,5 méter építménymagassággal.

Az ősfás, közvetlen vízparti nyaraló irányára 98 millió Forint. A megtekintési időpont egyeztetéséhez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK