Vízparti, közvetlen vízparti, vízparti jellegű, vízpart közeli eladó ingatlan a Balatonnál
 
Kód: eladó-nyaraló-Balaton-316 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

A nyaraló szomszédja, a szabadon megközelíthető vízpart

(Ennél fogva szabadon élvezheti a Balaton nyújtotta lehetőségeket, strandolhat, vízi sportolhat, tarthat vízi járművet, stb.)
 

 elado-ingatlan-balaton

Balaton déli partján, Siófokhoz közel, a vasút és a vízpart között, a szabadon megközelíthető vízparttól 30 méterre, 475 m2 térmértékű, önálló helyrajzi számon nyilvántartott, teljesen bekerített telken eladó egy újszerű, vízparti jellegű, földszintes nyaraló. 

A kertből a kiskapun kilépve 30 méter séta megtétele után már fürödhet is a Balatonban. A saját telkén tud parkolni autójával, de itt tud tárolni szörföt, csónakot, stéget, stb.

A Balaton, ezen részén nincs tömeg, nincs zsúfoltság, a nyugodt fürdőzés, pihenés biztosított. A kertből és a házból is látszik a Balaton. 

 elado-ingatlan-balaton

A kb. 51 m2 alapterületű nyaraló helyiségei: konyha,- étkező,- nappali, kettő szoba és fürdőszoba. A nappalihoz kapcsolódik a kertkapcsolatos terasz. A nyaraló nem kisebb, és nem nagyobb annál, mint ami a rajzon szerepel. A képen a nyaraló alaprajzi elrendezése látszik.

 elado-ingatlan-balaton

A konyhabútorba be van építve a villanytűzhely, a villanysütő és a szagelszívó. A mosogatógép részére a csatlakozó ki van építve. A kép a konyha-, étkező,- nappalit ábrázolja az egyik irányból nézve.

 elado-ingatlan-balaton

A burkolatok első osztályú Olasz járólapok. A képen a nappali rész látható a sarok ablakokkal.

 elado-ingatlan-balaton  elado-ingatlan-balaton

A képek a szobákban készültek.

 elado-ingatlan-balaton

Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. Gázvezeték van az utcában, szükség esetén bevezethető. A fürdőszobában mosógép részére ki van építve a vízvételi lehetőség. A melegvizet az itt elhelyezett Ariston villanybojler állítja elő. A képen a fürdőszoba látszik.

 elado-ingatlan-balaton

Nyílászárók hőszigetelt üvegezésű műanyag szerkezetek szúnyoghálókkal, redőnyökkel felszerelve. A kert épület mögötti részén elhelyezhet grillezőt, kerti pavilont. A képen a nyaraló látható.

Tisztelt érdeklődő! Az ingatlan irányára: 72 millió Forint. Ezt az ingatlant legalább egy tucat ingatlaniroda kínálja különböző árakon. Bárhol a legolcsóbb áron látja, és elküldi nekem a linket, én odaadom 100 ezer Forinttal olcsóbban. A megtekintési időpont egyeztetéshez legyen szíves felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK