Vízparti, közvetlen vízparti, vízparti jellegű, vízpart közeli eladó ingatlan a Balatonnál
 
Kód: eladó-nyaraló-Balaton-273 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

31 méterre a szabadon megközelíthető vízparttól nyaraló eladó

(Tarthat csónakot, szörföt, sekélymerülésű vitorlást, kint maradhat egész éjszakára horgászni, tud parkolni autójával, és mindezt a saját, víz-közeli ingatlanában.)
 

 Balaton-eszaki-part-vízparti-vízkozeli-telek-nyaralo-haz-elado

Balaton északi partján, a szabadon megközelíthető vízparttól kb. 31 méterre eladó egy önálló helyrajzi számon nyilvántartott, 640 m2 térmértékű telek, rajta egy a ’70-es években épült tégla nyaralóval, melyben előtér, szoba, főzőfülke, illemhely és terasz található. A nyaraló kb. 30 m2 alapterületű. A nyaraló felújítandó. Közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. Gázvezeték van az utcában, szükség esetén bevezethető.

Az ingatlan megvételével lehetősége nyílik arra, hogy a meglévő épületet felújítsa, vagy olyan házat építsen, amilyet mindig is szeretett volna. A terület Üh-3 övezeti besorolású, 10 % beépíthetőséggel, 4,5 méter építménymagassággal.

A vízpart közeli ingatlan irányára 86 millió Forint. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan és megnézné, legyen szíves felhívni engem Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon és szívesen megmutatom.

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK