Vízparti, közvetlen vízparti, vízparti jellegű, vízpart közeli eladó ingatlan a Balatonnál
 
Kód: eladó-vízparti-telek-Balaton-220 (ingatlanképek nagyítása A képekre kattintva, azok kinagyíthatók! )

20 méter széles vízparti telek, eladó

(Egyedi igényeit megvalósítva, lehet egy olyan balatoni nyaralója, amilyen másnak nincs.)
 
elado-ingatlan-balaton
 

Balaton déli partján, Siófokhoz közel, kedvelt üdülő településen, a vízparton, eladó egy 20 méter széles és 100 méter hosszú önálló helyrajzi számon nyilvántartott építési telek, melyre felépíthet egy amerikai stílusú földszintes nyaralót, kilátással a Balatonra.

A kertkapu közvetlenül a Balaton partja és a magánterület közötti közterületre nyílik, így pár lépés után már a Balatonban fürödhet, csónakázhat, szörfözhet, és úgy használhatja ingatlanát, mintha közvetlen vízparti lenne.

A terület övezeti besorolása Üh-3, 10 % beépíthetőséggel, szabadon állóan, 4,5 méter építménymagassággal üdülőépületet lehet építeni. A közművek közül be van vezetve a vezetékes ivóvíz, a villany és a szennyvízcsatorna. Gázvezeték van az utcában.

Az új nyaraló építésére alkalmas vízparti jellegű balatoni telek irányára 200 millió Forint. További egyéb információk, személyes találkozáskor kaphatók. A megtekintési időpont egyeztetéséhez szíveskedjék felhívni Lőkös Gáborné Erikát a 06-30-218-0000 telefonszámon!

Tekintse meg válogatott, exkluzív balatoni ingatlan kínálatunkat a
balatoni-ingatlanok.com portálunkon!
Előzetes időpont-egyeztetés alapján várjuk irodánkban, ahol bővebb, naprakész információval, tanácsadással, az eladó ingatlan adatainak helyszíni felvételével, az eladó ingatlan szükség szerinti bemutatásával állunk érdeklődőink rendelkezésére! részletek »
TOVÁBBI BALATONI PARTNEROLDALAINK